Rörmokarens Vecka

 

Rörmokarens Vecka

Äntligen är det dags för oss att ha Rörmokarens vecka! Hoppas ni är lika laddade som oss. Nu ska vi kika närmare på hur rörmokaren helst inreder sin bil.  Rörmokarens favorit är så klart rörhyllan men förutom den vill man ha bra förvaring för rörkopplingar och andra mindre detaljer. Skruvstädet är helt klart ett favorittillbehör för rörmokaren men också de vanliga lådhurtsarna fyller ju helt klart sin funktion.

Veckans Rörmokare
 Drömminge Rör

Drömminge Rörs tips för bilinredning till Rörmokare:

Mycket förvaring

Lådinsatser för kopplingar

Dubbellådan

Veckans Förslag

Veckans förslag för Rörmokare kommer i olika prisklasser och storlekar. Vi vet att behoven och vad man tycker om är bäst varierar lika mycket som det finns Rörmokare. Önskar du få ett skräddarsytt förslag hjälper vi dig gärna men ta gärna inspiration av de förslag vi har för dig denna veckan!

 

Rörmokaren 1

 

 

”Rörmokaren 1”  Här presenterar vi en klassiker för rörmokaren. Det långa översta hyllplanet är perfekt för avlastning av rör. Backarna är perfekta för skruv och spik. Backarna är lätta att plocka ur vilket gör att du inte behöver gå in i bilen för att hitta rätt pryl. Lådhurtsen längst till höger gör att handverktygen ligger på plats. Komplettera med avdelare i lådorna för alla små detaljer så håller du enkelt ordning. Om inget annat vore bra på den här inredningen så är priset det bästa. Här får du en komplett inredning till ett oslagbart pris!

 

 

 

Rörmokaren 2

 

 

”Rörmokaren 2” är för dig som har mycket avlånga detaljer och vill ha större avlastningsytor. Rörhyllan som är teleskopisk och kan bli hela 2900 mm lång är perfekt för långa rör som du inte vill ha liggandes rullandes på golvet. Förslaget har även förvaringsmöjligheter för mindre detaljer och rörkopplingar. Vår standardinredning kommer alltid med gummimattor, gula backar och säkerhetsgavel. Här ser du ett prisvärt förslag med bra funktion och utmärkt kvalité.

 

 

 

 

Rörmokaren 3

 

 

”Elektrikern 3” är förslaget för dig som letar efter en bilinredning till den sida av bilen där du har sidodörren. Det här förslaget har nämligen en lådhurts om vrids 90 grader så att du kan dra ut lådorna mot passagerarhytten från bilens sidodörr. Lådhurtsen är perfekt för handverktyg och mindre sortering. Hyllorna är superbra för avlastning av material och backarna är kanon för skruv och annat småplock. På sidan av låhurtsen ser man en verktygsplåt där krokar kan hängas upp för att skapa ytterliga möjligheter till bra ordning i bilen!

 

 

 

Här visar vi Drömminge Rörs bil:

  • Postad i Bobbare
  • Kommentarer inaktiverade för Rörmokarens Vecka

Comments are closed.