Elektrikerns Vecka

Elektrikerns Vecka

Nu är det dags för Elektrikerns Vecka! Här får du nu se olika förslag på bilinredning som passar för dig som är Elektriker. Vi märker att elektriker behöver fler mindre utrymmen och fack än andra yrkesgrupper. Man vill snabbt kunna sortera bland kopplingar, kontakter, dosor och andra mindre detaljer. Man vill även ge utrymme för större hyllplan eller verktygstavlor mer krokar till kabelrullar och kablar!

Veckans Elektriker
Eddie Eliasson – Elfast Göteborg AB

Eddies tips för bilinredning till Elektriker:

Backar för sortering

Carry-Lite väska för olika klamrar

BOB Systems personliga service!

Veckans Förslag

Veckans förslag för Elektriker kommer i olika prisklasser och storlekar. Vi vet att behoven och vad man tycker om är bäst varierar lika mycket som det finns Elektriker. Önskar du få ett skräddarsytt förslag hjälper vi dig gärna men ta gärna inspiration av de förslag vi har för dig denna veckan! Kontakta oss!

 

 Elektrikern 1

 

 

”Elektrikern 1” passar för dig som enkelt vill sortera kontakter, dosor och kopplingar men du vill också snabbt kunna ta med dig det. Lådorna når du lätt från bakdörrarna och väskorna är lätta att ta ut. I lådorna kan du enkelt och smidigt förvara handverktyg och mindre material. Längst ner finns en lucka där man kan stänga in kabelrullar eller annat större material undertiden man kör. Vår standardinredning kommer alltid med gummimattor, gula backar och säkerhetsgavel. Här ser du ett prisvärt förslag med bra funktion och utmärkt kvalité.

 

 

 

Elektrikern 2

 

 

”Elektrikern 2” är för dig som vill satsa på en gedigen inredning med mycket förvaringsutrymmen. Här har du gott om plats för småprylar, handverktyg, större verktyg och kabelrullar. Du har lådor i olika storlekar bla. vår populära dubbellåda 850 mm bred i två höjder. Den är perfekt för förvaring för att slippa ha större verktyg och material i bilen. Verktygsplåten är en bra lösning för att hänga upp mindre sladdar och rullar på krokar och önskar man ha arbetsbänk kan man enkelt addera det.

 

 

 

 

Elektrikern 3

 

 

”Elektrikern 3”här kommer ett kanonförslag för dig som tycker de tidigare förslagen tar lite för mycket ur plånboken. Med detta enkla Basic förslag får du bra förvaring i lådorna samt en systainerväska för de minsta prylarna som du lätt kan bära med dig. Hyllplanen klarar lätt att hålla kabelrullarna på plats. Då inredningen inte har någon raskant kan du lätt skjuta in och ut väskor, större reservdelar eller material. Med vår Basic inredning får du en prisvärd men ändå kvalitativ bilinredning.

 

 

 

Här berättar Eddie Eliasson från Elfast Göteborg AB under Elektrikerns Vecka mer om hur man tänker som elektriker och bilinredning:

  • Postad i Bobbare
  • Kommentarer inaktiverade för Elektrikerns Vecka

Comments are closed.