Vallåkra blträffen

BOB på Vallåkra!

BOB på Vallåkra! Den 17-18 Augusti går den årliga Vallåkraträffen på Enochs Thulins flygfält av stapeln. Varje år sedan 1982 träffas motorfantaster från hela landet för att se stylade, ombyggda och totalrenoverade bilar. Träffen är fullt av entusiaster, veteranbilar och Hot Rods!

 

BOB på Vallåkra!

Helt nytt för i år är att Vallåkra tillsammans med BOB System öppnar upp fältet för transportbilar! Här kommer du kunna ställa ut eller titta på ombyggda, stylade och personliga transportbilar. Vi kommer under träffen kora Vallåkras Bästa Transportbil!

Har du en transportbil som har det där lilla extra? Är sänkt eller bara har fräcka dekaler? Dig vill vi ha med! Vi vill skapa en härlig samling transportbilar och god gemenskap!

Vill du vara med och ställa ut din transportbil och dessutom tävla om chansen att bli Vallåkras Bästa Transportbil så är det bara att anmäla dig och din bil HÄR

Vi kommer att ha många fräcka transportbilar samlade så det är bara att inleda hösten med ett underbart event!

 

BOB på Vallåkra! BOB på Vallåkra! BOB på Vallåkra!

 

 

 

 

 

Köp en BOB System Bilinredning och få 2 entrébiljetter till träffen!

Hela vägen fram till Vallåkraträffen kan du som köper bilinredning få 2 entrébiljetter till träffen. Det enda du behöver göra är att ange ”Vallåkra2019” vid ordertillfälle!

Passa på att sommarstäda din bil och kanske satsa något av våra ”utförsäljningsobjekt” för en riktigt billig peng. Vi har populära BOB Racing med bland utförsäljningsförslagen så tveka inte utan fixa din bil, bilinredning och få två biljetter till Vallåkra redan idag!

Om inte någon av våra sommarinredningar från utförsäljningen inte passar dig kan du givetvis kolla på nya färdiga förslag och beställda direkt i vår webbshop. Eller så slår du en pling till oss så hjälper vi dig att skräddarsy ett förslag. Vi svarar i telefonen hela sommaren! Ring oss på 0370-10801 eller maila till info@bobsystem.se

  • Postad i Bobbare
  • Kommentarer inaktiverade för BOB på Vallåkra!

Comments are closed.