Image description

Att tänka på när du köper bilinredning del. 1

Egentligen behöver du inte tänka någonting… vi tänker bilinredning åt dig!

Vi på BOB System vill göra det så enkelt som möjligt för dig att välja rätt bilinredning till din transportbil. Vår vision sen start har varit att skapa en enklare vardag för hantverkaren. Detta gäller allt från hur du får ordning i bilen, vilken inredning som passar i just din skåpbil eller vad som händer om du byter bil. Här kommer lite tankar om just detta där du med BOB System slipper tänka!

1. Ordning i bilen med bilinredning?

Funderar du på hur du ska göra för att få ordning? Med BOB System bilinredning får du lätt ordning i bilen. Våra lådor, hyllor, sortimentsväskor och backar är väl utformade för olika professioners behov. Är du elektriker? Ja då vill du kanske ha mer förvaring för småprylar så som väskor, backar och lådinsatser. En snickare däremot efterfrågar större utrymmen för sina verktyg. I vårt sortiment finns något som passar alla. Kanske är det så att du inte faller in i de vanliga kategorierna, det gör ingenting. Fundera på vad du behöver så fixar vi ihop den lösning som passar bäst för just dig!

Få ordning i bilen med BOB System

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Vilken bilinredning passar i min bil?

BOB System bilinredning passar i ALLA bilar! Det är det som gör inredningen så smart. Du behöver inte specialanpassa en inredningen för en viss bilmodell utan det enda vi behöver ta hänsyn till är skåpets storlek. På bobsystem.se väljer du bilmärke och bilmodell och efter 3 klick får du fram ett stort antal förslag som passar just i din bil.

Skulle du vilja skräddarsy ett förslag? Slå då en pling till någon av våra fantastiska säljare så hjälper de dig att ta fram en lösning som passar dig. Ring 0370-10801 eller maila info@bobsystem.se. Våra säljare har lång erfarenhet och kan ge både råd och tips för vad man ska tänka på… så att du slipper.

Välj bilmärke och bilmodell för att få fram förslag på bilinredning till din bil

Förslag på skåpsinredning kommer upp som passar i tex. en Ford Transit Connect L2

 

 

 

 

 

 

 

3. Vad händer med min bilinredning om jag behöver byta bil?

Vi har precis pratat om hur BOB System bilinredning passar i ALLA bilar. Detta gäller även om du behöver byta bil. Eftersom vår bilinredning är uppbyggd genom ett smart modultänk kan du alltid bygga på, justera eller ändra din bilinredning. Detta gör att du kan börja med en enkel hylla, för att sedan lägga till en låda, för att sedan bygga en högre inredning osv.. osv.  Tänk dig att du sedan behöver byta upp dig till en större bil. Då kan du enkelt och smart köpa till moduler till ditt redan befintliga system och bygga på!

Vi har haft flera kunder som väljer att sätta in sitt BOB system i sin tredje bil! Man kanske kan tycka att vi skulle tycka att det är sådär bra för businessen men tvärtemot! Vi är stolta över att kunna erbjuda en produkt som håller och som du som kund kan använda många år framöver! Vi vill, på riktigt, göra din vardag enklare.

Nöjd kund som satt in sin BOB Bilinredning i sin tredje bil

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoppas du fick med dig lite bra läsning! Tveka inte med att höra av dig om du har några funderingar! Vi hjälper gärna dig att tänka!

Kontakta oss

// Matilda Lindahl

Facebook

Instagram

LinkedIn

  • Postad i Bilinredning
  • Kommentarer inaktiverade för Att tänka på när du köper bilinredning del. 1

Comments are closed.